Naast de BITES staat IBIZA TILBURG bekend om haar COCKTAILS. Landelijk gezien wordt er hier op het gebied van cocktails op Champions-legue-niveau gepresteerd.

Dit alles onder leiding van barhoofd Gun, een Internationale Master-cocktailspecialist. Onder het oog van de gasten bereiden de bartenders iedere cocktail met verse ingredienten. Bij IBIZA vindt je cocktails die nergens anders ter wereld verkrijgbaar zijn maar natuurlijk ook de all-time-favorites.

Naast een keur van alcoholvrije cocktails staan er ook diverse cocktails voor meerdere personen op de kaart. De meest in het oog springende is de Fish-bowl. Naast het feit dat ie erg lekker is maakt deze cocktail iedere keer opnieuw eerst een reis via social media voordat er van genuttigd gaat worden.

Cocktails kunnen voor, tijdens maar ook na IBIZA BITES genuttigd worden. Ook indien er niet wordt deelgenomen aan IBIZA BITES kan er tijdens alle openingsuren van cocktails worden genoten. Voor een lekker hapje bij de cocktails of bij een ander drankje zijn er de IBIZA BORREL-BITES.

Cocktails