RESERVEREN

19 December t/m 6 Januari kersttarieven

Reserveren kan alleen on-line via www.ibizatilburg.nl. Er wordt gewerkt met de reserveringsagenda van Resengo.

Om te kunnen reserveren is het niet nodig om een account bij Resengo aan te maken; je kan meteen beginnen met invullen.

Indien er een akkoord is gegeven om de reservering definitief te maken wordt er meteen een reserveringsbevestiging naar het opgegeven mailadres gestuurd. Vanzelfsprekend komt deze niet aan indien het emailadres onjuist is ingevuld!

On-line-reserveren op de dag zelf is niet meer mogelijk vanaf het moment dat Ibiza geopend is. Vanaf dat moment geeft de agenda aan dat on-line-reserveren niet meer mogelijk is. Dit wil niet zeggen dat er geen plaats meer is. Reserveren om te borrelen is niet mogelijk.

Via 06 22 28 04 81 kan er gereserveerd worden voor de eventueel nog beschikbare tafels.

Indien op vrijdag, zaterdag of zondag alle tafels minimaal 1 x gereserveerd zijn dan kan het zijn dat er toch nog reserveringsmogelijkheden zijn voorafgaand of na gemaakte reserveringen.
Alleen bij reserveringen voorafgaand aan bestaande reserveringen is het niet mogelijk om dit in het reserveringssysteem aan te geven.
Op vrijdag en zaterdag geldt dit nooit voor tijdstippen na 17.30 u en op zondag na 16.30 u.
Zo spoedig mogelijk nadat wij hebben gesignaleerd dat er voor deze tijd of vroeger is gekozen zullen wij u middels een mail op de hoogte stellen van het feit dat er een eindtijd geldt voor uw gemaakte reservering.
Voor alle online reserveringen die een eindtijd meekrijgen wordt een korting verstrekt. (dit is de zogenaamde Early Bird-regeling)

Extra opmerkingen

  • Hebt u vragen of bijzondere omstandigheden of wensen dan heeft het onze voorkeur om te communiceren per email (info@ibizatilburg.nl)
  • Vooral tijdens openingstijden is het vaak niet mogelijk om bellers uitgebreid te woord te kunnen staan. Liever niet mailen maar de voorkeur om te bellen? Dan graag op de sluitingsdagen maandag en dinsdag of voordat Ibiza opengaat.
  • Ibiza werkt niet met tijdbeperking of meerdere rondes. Een uitzondering hierop zijn de Kerstdagen en Early Bird.
  • In dit laatste geval worden tafels die zo laat staan gereserveerd dat er nog genoeg tijd aan vooraf gaat om goed te kunnen genieten van Ibiza Bites tegen korting aangeboden.
  • Het verdient aanbeveling om van Ibiza Bites eerst onbeperkt te genieten voordat er gekozen wordt voor een Early Bird-reservering.