HET IS WEER BIJNA KERST | BEKIJK ONS MENU EN RESERVEER SNEL | 4 GANGEN DINER €39.50 P.P.

Eiland tips

Hallo daar! Welkom op de pagina die jullie hopelijk veel leuke dingen kan bijbrengen over het eiland waar wij onze zaak naar vernoemd hebben. Deze pagina is gebaseerd op informatie van; www.mijnibizatips.nl deze website is van een stel die al meer dan 25 jaar naar het eiland toe gaan. En natuurlijk informatie die vanuit onze bezoeken is opgedaan. Veel lees plezier!


Iedereen is enorm benieuwd naar het eiland en om eventuele teleurstellingen te voorkomen adviseren wij je goed uit te zoeken wat je wilt, want Ibiza is zo veelzijdig. Hou je van feesten, dan moet je niet in het noorden zitten. Hou je van rust, zoek dan het binnenland op – de campo, of het Noorden. Wil je alles bij de hand hebben, zoek dan in de omgeving van Ibiza stad, want daar heb je strand – Figueretas, Talamanca of Playa den Bossa – en barretjes en restaurants bij de hand. Wil je in de buurt zitten van de hippiemarkten en nog een beetje “eenvoudig”  Ibiza leren kennen, dan kun je het beste naar de oostkust en wil je juist genieten van de meest spectaculaire zonsondergangen, dan raden we je de westkust aan.

In al die jaren dat we op Ibiza komen, hebben we veel moois meegemaakt, nieuwe baaitjes ontdekt ( wat zijn er daar veel van ), leuke mensen ontmoet, gezellige restaurants gevonden, prachtige natuur gezien en plekjes waar we verliefd op zijn geworden en nog steeds ontdekken we nieuwe dingen. Het houdt nooit op en we maken iedere keer weer iets bijzonders mee. …….. En zeker weten, het speciale gevoel zal nooit ophouden. Op Ibiza zeggen wij altijd…. we zien wel waar de wind ons heen waait !

Dianne en Clemens van Bracht (www.mijnibizatips.nl)