Hoe werkt het bij Ibiza Tilburg?

Een groot gedeelte van onze gasten komt voor de IBIZA BITES. Een all-you-can-eat-formule die wereldwijd uniek is op de manier zoals deze in Tilburg wordt uitgevoerd.

IBIZA BITES zijn populaire gerechten die zo zijn geportioneerd dat ze met 2 tegelijk een gang vormen. Er is keuze uit meer dan 75 BITES en de kaart verandert twee keer per jaar.

Doordat er onbeperkt besteld kan worden bepaal je zelf uit hoeveel gangen het diner gaat bestaan. Van de deelnemers aan IBIZA BITES wordt verwacht dat ze de tijd hebben. Het is namelijk geen kwestie van de maag vullen maar een BELEVING. Reken op minimaal een half uur per ronde en je bent zomaar 3 tot 4 uur onderweg. Vandaar dat er geen tijdslimiet (zo lang de keuken geopend is natuurlijk) op deelname aan IBIZA BITES zit.

Er wordt dus niet met vaste aanvangstijden gewerkt maar je kan starten wanneer je maar wil.

Een uitzondering hierop is de zogenaamde EARLY-BIRD-regeling. Eigenlijk alleen bedoeld voor gasten die al bekend zijn met IBIZA BITES. Hun verslaving voor de BITES kan er namelijk wel eens toe leiden dat ze bereid zijn om het onbeperkt in tijd voor lief te nemen en genoegen te nemen met een tafel voorafgaand aan de komst van andere gasten. Op vrijdag en zaterdag kan dat tot 19.30 uur en op zondagen tot 18.30 u. Vaak worden er dan wat minder rondes genuttigd zodat het idee van lekker relaxed genieten nog steeds gestand wordt gedaan. Voor EARLY-BIRD krijg je minimaal 2 uur de tijd. Door het invoeren van de EARLY-BIRD-regeling kunnen we meer mensen laten genieten van Ibiza. En natuurlijk ook handig als je nog naar de film moet.

Het verdient aanbeveling om voor IBIZA BITES te RESERVEREN.

 

Prijzen IBIZA-BITES:

Woensdag en donderdag: € 23,99
Vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen: € 27,99

Early-Bird (vrij, zat en zondag): € 23,99
Aanvangstijden Early Bird;
vrijdag,zaterdag: 16:30,17:00 en 17:30. (eindtijd 19:30)
Zondag: 16:00 en 16:30.                         (eindtijd 18:30)

We are going to Ibiza...
Laura- Wildschieters - Ibiza - 2017-03-25-28

Een reservering kan alleen online gemaakt worden. IBIZA maakt gebruik van de reserveringsagenda van Resengo maar het is niet nodig om over een account te beschikken of er een aan te maken.

Vanaf het moment dat IBIZA is geopend is het niet meer mogelijk om online-reserveringen voor diezelfde dag te maken. Reserveren kan dan alleen nog telefonisch via 06 222 804 81

Mocht er telefonisch geen contact mogelijk zijn (het is soms erg druk) dan kan er per mail contact worden gelegd. Vergeet dan niet om naast uw wensen/vragen ook een telnummer te vermelden zodat er teruggebeld kan worden.

IBIZA beschikt over 200+ zitplaatsen waardoor wij meer dan 95% van de aanvragen kunnen plaatsen. De Zaterdag is de moeilijkste dag om nog op de dag zelf te reserveren.  Daarentegen komt het maar zelden voor dat er geen annuleringen zijn ivm bv ziekte dus loont het vaak toch de moeite om een poging te wagen.

KVV-0310-20170408

Naast de BITES staat IBIZA TILBURG bekend om zijn cocktails. Landelijk gezien wordt er hier op het gebied van cocktails op Champions League-niveau gepresteerd. Onder het oog van de gasten bereiden de IBIZA-cocktailspecialisten iedere cocktail met verse ingrediënten. Bij IBIZA kunt u cocktails vinden die nergens anders ter wereld verkrijgbaar zijn. Naast een keur aan alcoholvrije cocktails staan er ook diverse cocktails voor meerdere personen op de kaart. De meest in het oog springende is de Fish-bowl. Cocktails kunnen voor, tijdens maar ook na IBIZA BITES genuttigd worden maar ook zonder dat er aan IBIZABITES deelgenomen wordt kan er tijdens alle openingsuren van cocktails worden genoten.

Buiten de IBIZA BITES is er nog de mogelijkheid om losse gerechten te bestellen in de vorm van BORREL BITES. Dit kan zowel binnen als buiten op het terras.

Denk aan Nacho’s, Chickenbites of een Broodplank. En mocht je echt honger hebben kan dat allemaal samen op de Ibiza Deluxe plank voor maar €19,99.

When the sun goes down, the sound goes up.

Ibiza houserules

Omdat we graag tegen een scherpe prijs willen blijven aanbieden is het wel nodig om met elkaar afspraken te maken. Hieronder kunt u aantal afspraken vinden:

 • Wij staan ten alle tijden open voor tips die tot een verbetering leiden.Op de achterzijde van de Ibiza-viltjes kunt u uw tips noteren en deze bij een medewerker afgeven. Een mail sturen naar info@ibizatilburg.nl is ook mogelijk.
 • Reserveren voor IBIZA BITES is niet verplicht maar is alleen al voor een scherpe personeelsplanning voor ons erg handig. Het voorkomt ook dat u niet voor niets komt. Indien u gebruik wil maken van de Early-Bird-regeling dan is het verplicht om te reserveren aangezien deze mogelijkheid afhankelijk is van andere reserveringen en dus beschikbaarheid. Voor het terras kan niet gereserveerd worden evenals dat het reserveren voor cocktails tijdens restaurant-tijden niet mogelijk is.
 • Verspilling van etenswaren is sowieso niet de bedoeling. Daarnaast zou het er voor kunnen zorgen dat de prijzen van IBIZA BITES verhoogd dienen te worden en dat willen we ook niet. Vandaar dat er kosten worden gerekend indien er BITES worden besteld maar niet worden opgegeten.
 • Het is helaas niet mogelijk om plaats te nemen aan tafel bij gasten die gebruik maken van IBIZA BITES zonder zelf ook deel te nemen. Indien dit wel gebeurt dan betekent dit automatisch dat er geen IBIZA BITES meer besteld kunnen worden of dat degene die plaatsnemen deelnemen aan IBIZA BITES.
 • Mocht er onverhoopt iets niet gaan zoals gewenst meld u dat dan direct bij een medewerker of leidinggevende. Alleen dan kunnen wij zaken die om een snelle reactie vragen meteen oplossen. Het is vervelend om op social media klachten terug te vinden die tijdens uw bezoek opgelost hadden kunnen worden. Nog vervelender is het om klachten tegen te komen die onjuist zijn. Ze zijn dan wel voor iedereen te lezen en we maken het maar zelden mee dat er nog een bericht wordt bijgeplaatst dat het een onjuiste klacht betrof. Gelukkig zijn er ook positieve uitzonderingen.
 • Indien mogelijk voldoen wij aan verzoek voor een voorkeurtafel (de ronde banken zijn 9-persoonstafels)
 • Alleen op de dag zelf kan er telefonisch worden gereserveerd. Verder alleen on-line. Hebt u vragen dan gaat onze voorkeur uit naar communicatie via mail. (info@Ibizatilburg.nl)
 • Kinderen t/m 10 jaar betalen 50% voor IBIZA BITES
 • Voor reserveringen vanaf 8 personen kan er in combinatie met IBIZA BITES ook deelgenomen worden aan een cocktailworkshop. Kosten bedragen € 17,50 p.p. en is incl. 2 cocktails.
 • Drankarrangementen; grootverbruikers krijgen korting bij IBIZA ! Indien er voor gemiddeld € 25 of meer p.p. drank wordt afgenomen dan krijg je 20% korting op de drank. Voorwaarde is wel dat dit van te voren is afgesproken.
 • Ook onbeperkt bier, fris, wijn bestellen is mogelijk. Voor 3 uur wordt € 20 p.p. gerekend. Vanzelfsprekend doet iedere deelnemer van de reservering mee en is het ook van te voren afgesproken.

Op het moment dat u als gast IBIZA betreedt dan gaan wij er van uit dat u op de hoogte bent van de regels zoals die hier gelden zeker wat betreft de IBIZA BITES. Mocht u daarover in onzekerheid verkeren dan verzoeken wij u een leidinggevende u daarover te laten informeren. In alle gevallen waarin niet is voorzien beslist de leidinggevende hoe te handelen en zijn keuze is leidend.

THE WAY TO IBIZA